За нас

Печатење материјал Гуангжу Ouhai копродукции, ООД

Нашиот главен производ е торба за хартија, хартиена кутија, кутија за подароци и брановидна кутија. Строго со квалитетот на производот, во согласност со деловните правила, заштита на интересите на клиентите во регионот, да им помогнеме на клиентите да ја завршат својата желба е деловна филозофија на компанијата.

За нас

Печатење материјал Гуангжу Ouhai копродукции, ООД

Нашиот главен производ е торба за хартија, хартиена кутија, кутија за подароци и брановидна кутија. Строго со квалитетот на производот, во согласност со деловните правила, заштита на интересите на клиентите во регионот, да им помогнеме на клиентите да ја завршат својата желба е деловна филозофија на компанијата.

Предност

Бесплатни дизајн

Тим за професионален дизајн за да ги решите проблемите со изгледот на дизајнот.

Рециклирачки материјал

FSC сертифицирани суровини и еколошки рециклирачки суровини.

Тим за инспекција на квалитет

100% инспекција на производи за да се обезбеди целосен квалитет.

Брза испорака

Навремена пратка, близу до пристаништето,заштедете ги трошоците за испорака.

Стручна служба

Професионална услуга за предпродажба и пост-продажба, да не се грижите за шопинг.

Партнер:

ПРАВДА СЕГА